Actualitat

Ciutadans (C’s) aposta per millorar les condicions de les tarifes dels serveis Avant

by cscatalunya — 30 març 2016 @ 11:23
Comparte

Marina Bravo defensa “adaptar els abonaments a les distàncies recorregudes o als temps de trajecte, ampliant el període de validesa” en connexions com la de Lleida-Barcelona

“A Ciutadans apostem per millorar les condicions de les tarifes dels serveis Avant perquè s’adaptin a les necessitats dels ciutadans”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (C’s), Marina Bravo, després d’instar a la Generalitat a negociar amb el Govern d’Espanya la inclusió d’aquest servei: “La primera mesura seria permetre, sense cost extra per als usuaris de Avant, el transbord a la xarxa de Rodalies”.

 

Durant la seva intervenció en la comissió de Territori del Parlament, Bravo ha explicat que aquest servei “connecta les quatre províncies catalanes i la ciutat de Figueres” i creu que “integrar el servei de Rodalies permetria aprofitar al màxim la xarxa ferroviària existent i avançar cap a un sistema integrat de tots els serveis de transport públic”. “Els usuaris de l’AVE ja tenen inclòs al preu del seu bitllet aquest servei durant les tres hores posteriors o anteriors”, ha recordat.
Sobre la Proposta de Resolució de Ciutadans per millorar els abonaments i descomptes del servei ferroviari Avant, la diputada de C’s ha proposat “adaptar els abonaments a les distàncies recorregudes o als temps de trajecte, ampliant la durada dels mateixos en connexions com la de Lleida-Barcelona”.

A més, ha lamentat que “els períodes de validesa són tan limitats que no surten a compte a usuaris freqüents que viatgen 3 o 4 vegades per setmana” pel que la majoria dels ciutadans “opten per altres mitjans de transport com el cotxe”. I ha defensat que s’ampliï “la tarifa reduïda en el transport públic per a menors des dels 14 als 16 anys”.

Volver a ACTUALIDAD