Actualitat

Ciutadans (C’s) celebra que el Parlament aprovi reduir la càrrega econòmica a les persones dependents

by cscatalunya — 30 març 2016 @ 12:57
Comparte

De la Calle alerta que C’s “va demanar derogar l'ordre en el Ple d'Emergència social” i insta a la Generalitat a “prioritzar els recursos dels catalans”

La portaveu de Ciutadans (C’s) en la comissió d’Afers Socials i Famílies, Noemí de la Calle, ha celebrat que “el Parlament hagi aprovat que el Govern de la Generalitat es comprometi a reduir la injusta càrrega econòmica que pateix un dels sectors més vulnerables de la societat: les persones dependents”, després que la Comissió hagi aprovat la derogació de l’Ordre de la Generalitat que modificava els criteris per valorar el pagament de les prestacions de serveis no gratuïts per a les persones dependents.

Durant la comissió d’Afers Socials i Famílies, De la Calle ha apuntat que “C’s ja va sol·licitar en el Ple d’Emergència social derogar l’ordre” perquè “el nou càlcul ha provocat una reducció dels recursos econòmics de les persones dependents per poder fer front a les seves necessitats bàsiques”. I ha demanat al Govern de la Generalitat que “prioritzi els recursos i els dediqui a treballar per solucionar els problemes dels catalans en comptes de dedicar-los a altres coses”.

Volver a ACTUALIDAD