Actualitat

Ciutadans (C’s) insta a la Generalitat a continuar treballant per una política industrial efectiva pel sector químic de Tarragona

by cscatalunya — 31 març 2016 @ 16:30
Comparte

• Francisco Domínguez critica que “JxSí consideri rellevant crear una comissió parlamentària sobre el sector de l'automoció però no sobre el sector químic”, com ha proposat C’s

Barcelona, dijous 31 de març del 2016.

El diputat de Ciutadans (C’s), Francisco Domínguez, ha instat a la Generalitat a “continuar treballant per una política industrial efectiva pel sector químic de Tarragona”, després de l’anunci del tancament de la planta química Covestro per a finals del 2017. Durant la seva intervenció a la comissió d’Empresa i Coneixement sobre la Proposta de Resolució de C’s en relació al sector químic de Tarragona, Domínguez ha apostat per “la coordinació entre administracions i entitats del sector per impulsar projectes estratègics”.

 

El diputat de Ciutadans ha criticat que “el grup parlamentari de JxSí consideri rellevant crear una comissió parlamentària específica sobre el sector de l’automoció però no sobre el sector químic, com ha proposat C’s”. A més, ha destacat la necessitat de que la Generalitat “escoordini amb el Govern d’Espanya perquè els 330 treballadors de la planta segueixin tenint un treball qualificat i unes expectatives de futur”.

 

Francisco Domínguez ha alertat sobre “les greus conseqüències per a l’economia catalana davant el possible desmantellament progressiu del sector químic a Tarragona”. I ha assegurat que “les empreses formen un teixit tan entrellaçat que és impossible l’existència de moltes d’elles de forma aïllada”.

 

Votacions PR de C’s

 

–   PR sobre el sector químic de Tarragona: Aprovats els punt 1 i 3 per unanimitat; rebutjat el punt 2 amb 10 vots en contra de JxSí, 6 vots a favor de C’s i PP i 5 abstencions de PSC, CSQP i la CUP.

Volver a ACTUALIDAD