Actualitat

Inés Arrimadas: “Podemos segueix parlant de cadires, no de continguts, que és el que realment interessa als espanyols”

by cscatalunya — 31 març 2016 @ 09:02
Comparte

· Arrimadas alerta que “un referèndum d’autodeterminació no soluciona els problemes dels catalans” i afirma que C’s seguirà treballant per “millorar el sistema de finançament de les CCAA i eliminar ‘xiringuitos’ polítics”

Barcelona, dijous 31 de març del 2016.

“Podemos segueix parlant de cadires, no de continguts, que és el que realment interessa als espanyols”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, després de la reunió entre els líders del PSOE i de Podemos i que Pablo Iglesias anunciés que renunciava a la vicepresidència del Govern d’Espanya però no a que algú del seu partit la liderés. I ha instat al PP a “sumar-se a l’acord signat amb el PSOE per garantir un Govern de progrés i reformista” ja que “l’alternativa és governar amb Podemos i els separatistes”.

“Des de C’s no ens veiem governant amb Podemos perquè ni estem d’acord amb la seva política econòmica de Grècia ni amb apujar els impostos a les classes mitjanes i treballadores”, ha manifestat Arrimadas en una entrevista a ‘Els Matins’ de TV3. I ha fet una crida al “diàleg entre els equips de treball de tots els partits perquè arribin a acords i es desbloquegi la situació política”.

Sobre el referèndum d’autodeterminació, la líder de l’Oposició a Catalunya ha alertat que “mentre alguns partits ofereixen el referèndum com la única solució als problemes dels catalans, Ciutadans aposta per millorar el sistema de finançament de les comunitats autònomes, eliminar les duplicitats administratives, garantir els serveis bàsics com la sanitat o l’educació i acabar amb la corrupció”.  “Hi ha un problema polític a Catalunya i s’ha de dialogar, però fer un referèndum d’autodeterminació no és la solució”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD