Actualitat

Inés Arrimadas: “És fonamental que els polítics s’apropin als ciutadans per poder solucionar els seus problemes del dia a dia”

by cscatalunya — 1 abril 2016 @ 17:23
Comparte

La líder de C’s a Catalunya rep, juntament amb altres diputats del partit, a més de 30 ciutadans en la primera edició del ‘Parlament Obert’ d'aquesta legislatura

“És fonamental que els polítics s’apropin als ciutadans per poder solucionar els seus problemes del dia a dia”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en declaracions als mitjans de comunicació durant la primera edició d’aquesta legislatura del ‘Parlament Obert’, iniciativa del partit en la qual més de 30 ciutadans han pogut visitar la cambra catalana i conèixer als diputats del partit. “El Parlament pertany a tots els ciutadans i a C’s volem que els catalans es sentin orgullosos d’aquesta institució”, ha assegurat.

Acompanyada pel portaveu del Grup Parlamentari, Carlos Carrizosa, i pels diputats Sonia Sierra, Marina Bravo, Antonio Espinosa, Noemí de la Calle, Sergi Sanz i Lorena Roldán, Arrimadas ha afirmat que “aquesta iniciativa pretén obrir les portes del Parlament als ciutadans perquè sàpiguen el que C’s  fa des del Parlament, escoltar les seves preocupacions i respondre les seves preguntes”. A més, ha recordat que “C’s compta amb altres iniciatives, com per exemple el ‘Cafè ciutadà’, per apropar la política a les persones”.

En relació a la decisió de la Mesa, que ha admès a tràmit la moció separatista de la CUP, Arrimadas ha alertat que “s’estan posant en perill la capacitat legislativa del Parlament i l’autogovern de Catalunya” i ha criticat que “la Mesa està intentant delegar la seva responsabilitat al ple”. Per això, ha demanat “respecte al reglament del Parlament, a l’Estatut i a les decisions dels Tribunals”. “La declaració del 9 de novembre és una trucada a la desobediència i està suspesa pel TC”, ha resolt.

Volver a ACTUALIDAD