Actualitat

C’s insta al govern de la Generalitat a engegar una campanya institucional per informar i sensibilitzar sobre el TEA

by cscatalunya — 2 abril 2016 @ 12:15
Comparte

Arrimadas es reuneix amb l'agrupació de L’Hospitalet i assegura que des de C’s es treballa perquè “l'IBI que paguin les famílies a L’Hospitalet sigui conforme a la realitat social”

“Instem al govern de la Generalitat a engegar una campanya institucional per informar i sensibilitzar sobre el Trastorn d’Espectre Autista (TEA)”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, al Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme. I ha explicat que C’s ha registrat al Parlament dues Propostes de Resolució que insten a la Generalitat “a dotar de personal suficient als centres escolars perquè els nens diagnosticats amb TEA puguin fer ús del menjador escolar i garantir així la igualtat entre tots els alumnes”.

 
Durant una visita a una carpa informativa de l’agrupació de C’s de L’Hospitalet al costat de regidors, diputats i altres membres del partit, Inés Arrimadas ha manifestat que “les prioritats de C’s són clares: polítiques socials, ocupació de qualitat i lluita contra la corrupció” perquè “la realitat del dia a dia dels ciutadans no te res a veure amb continuar sent catalans o espanyols”. I ha posat com a exemple el treball del Grup Municipal de C’s a L’Hospitalet sobre el Rebut de l’IBI. “A L’Hospitalet existeixen pisos de pobres que paguen impostos de rics i des de C’s es treballa perquè l’impost que paguin les famílies sigui conforme i raonable a la realitat social d’aquests últims anys”, ha explicat.

Sobre l’amenaça al consum i la inversió per la incertesa política que afirma el Banc d’Espanya en mitjans de comunicació, la líder de l’Oposició a Catalunya ha manifestat que “C’s està posant els seus 3,5 milions de vots a favor del diàleg per aconseguir un govern i sortir d’aquesta situació de bloqueig i inestabilitat institucional”.

Volver a ACTUALIDAD