Actualitat

Ciutadans (C’s) entra per primera vegada al Consell Català del Moviment Europeu (CCME)

by cscatalunya — 4 abril 2016 @ 14:12
Comparte

La diputada Susana Beltrán celebra que “C’s pugui contribuir també des de la CCME en la defensa dels valors i principis que promou la UE”

“Ciutadans (C’s) entra per primera vegada al Consell Català del Moviment Europeu (CCME)”. Així ho ha anunciat la diputada Susana Beltrán, després de reunir-se amb el Secretari General de l’associació, Joaquim Millan i amb el president de la CCME, Xavier Ferrer. “A Ciutadans celebrem poder contribuir també des del CCME a treballar en la defensa dels valors i principis europeistes en uns moments tan crítics per al projecte d’integració de la Unió Europea”, ha assegurat.

Susana Beltrán ha explicat que l’objectiu és treballar per “aconseguir una Europa que avanci cap a una unió política i una Europa entesa com un espai geopolític, econòmic, social i cultural a través dels principis d’igualtat, llibertat, seguretat, solidaritat i justícia”. A més, ha recordat que han començat les reunions del Grup de Treball de Control del Principi de Subsidiarietat i de Seguiment del Dret de la Unió Europea (GTUE) al Parlament de Catalunya i ha dit que “C’s té gran interès perquè suposa apropar el treball de les institucions europees a la cambra catalana i desenvolupar de forma més òptima les competències autonòmiques que disposa Catalunya”.

Volver a ACTUALIDAD