Actualitat

Inés Arrimadas: “Els catalans volem participar de les reformes que s’han de fer en el conjunt d’Espanya”

by cscatalunya — 4 abril 2016 @ 10:28
Comparte

• Rivera aposta per un Govern “reformista” que defensi “la unió, la llibertat i la igualtat de tots els espanyols” i adverteix que “cal evitar que governin Espanya els populistes i els qui la volen trencar”

Madrid, dilluns 4 d’abril de 2016.

“Els catalans volem participar de les reformes que s’han de fer en el conjunt d’Espanya”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en un Esmorzar Informatiu organitzat per Europa Press a Madrid. A més, ha assegurat que “C’s és l’alternativa política al separatisme a Catalunya” i que “treballarà per reformar Espanya des del sentit comú”.

“La millor alternativa al separatisme és una Espanya que funcioni, una Espanya que il·lusioni”, ha manifestat Arrimadas. Així mateix, ha afirmat que “és un error de país que alguns líders regionals vulguin enfrontar a la seva comunitat autònoma amb la del costat” i ha recordat que des de C’s estan fent “una oposició constructiva, que garanteix l’estabilitat de les institucions i que està començant a canviar moltes coses amb reformes”.

En referència a la situació de “bloqueig institucional a Espanya”, Inés Arrimadas s’ha mostrat convençuda que “la majoria dels espanyols estarien d’acord amb les 200 reformes acordades per PSOE i C’s” i ha instat al PP que “hi doni suport i no deixi fora als seus set milions de votants”“De debò que Rajoy no està d’acord amb suprimir els aforaments? O de no eliminar els ‘xiringuitos’ polítics? O de no pujar els impostos a la classe mitjana i treballadora?”, s’ha preguntat. I li ha advertit a Rajoy que “qui no està disposat a sumar no està capacitat per governar Espanya”.

Per la seva banda, Albert Rivera, que ha presentat a Arrimadas com “la punta de llança del constitucionalisme a Catalunya”, ha advertit que “cal evitar que governin Espanya els populistes i els qui la volen trencar” i ha apostat per un govern “reformista” que defensi “la unió, la llibertat i la igualtat entre els espanyols”.

En referència a la situació a Catalunya, el president de C’s ha assenyalat que “cal comptar amb els catalans” perquè “de la mateixa forma que C’s vol reformar Espanya, també vol que aquestes reformes arribin a Catalunya i que els catalans formin part del projecte comú espanyol”. I sobre la possibilitat d’unes noves eleccions, Rivera ha apuntat que “no serien la millor solució, però tampoc ho seria tenir un mal govern”.

Volver a ACTUALIDAD