Actualitat

Joan García: “A Ciutadans apostem per la indústria com a sector clau per impulsar l’economia de Catalunya”

by cscatalunya — 4 abril 2016 @ 16:05
Comparte

• El diputat de C’s assegura que “el sector de l’automoció és cada vegada més complex” i, per això, considera que “el camí a seguir és la innovació”

Barcelona, dilluns 4 d’abril del 2016.

El diputat de Ciutadans (C’s), Joan García, ha defensat “la indústria com a sector clau per impulsar l’economia de Catalunya”. Sobre la compareixença de Vicenç Aguilera, president del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya, i de la directora general d’Indústria, Núria Betriu, davant la Comissió d’Estudi de les Polítiques Industrials en el Sector de l’Automoció, García ha explicat que “aquest sector és cada vegada més complex” i, per això, considera que “el camí a seguir és la innovació”.

“A C’s ens preocupa que la indústria de l’automoció, que té un pes molt important al PIB català, depengui tant de la situació del sector a l’estranger” ja que “qualsevol crisi a Volkswagen o Nissan ens afecta negativament”, ha explicat. Per això, ha proposat “treballar per disminuir aquesta dependència”. Joan García també ha destacat “la interrelació del sector amb la capacitació dels treballadors” i s’ha interessat per “l’evolució de la formació dual i la seva relació amb la indústria de l’automoció”.

Volver a ACTUALIDAD