Actualitat

Espejo-Saavedra: “La Mesa avui ha fet un flac favor a la institució del Parlament en saltar-se el seu deure democràtic de complir les resolucions dels tribunals”

by cscatalunya — 6 abril 2016 @ 18:44
Comparte

Carlos Carrizosa anuncia que “C’s presenta demà una petició de reconsideració a la Mesa per la moció separatista de la CUP”

La Mesa avui ha fet un flac favor a la institució del Parlament en saltar-se el seu deure democràtic de complir les resolucions dels tribunals”. Així ho ha dit el vicepresident segon de la Mesa del Parlament, José María Espejo-Saavedra (C’s), després de la reunió sobre la inclusió en l’ordre del dia del ple de la moció de la CUP per ratificar la declaració de ruptura votada el 9 de novembre en la cambra catalana. “És legítim defensar la independència perquè tot es pot debatre en seu parlamentària però, en cap cas, el Parlament pot saltar-se les lleis i les sentències dels tribunals”, ha alertat en declaracions als mitjans de comunicació als passadissos de la cambra catalana.

 
Per la seva banda, el portaveu parlamentari Carlos Carrizosa ha anunciat que “C’s presenta demà una petició de reconsideració a la Mesa per la moció separatista de la CUP” i ha criticat que “JXSÍ s’ha pujat al carro de la CUP per enfrontar-se amb el TC” ja que “la moció contradiu clarament la seva sentència”. Per això, ha demanat als membres de JxSí que “tornin a la legalitat i la democràcia”.

Volver a ACTUALIDAD