Actualitat

Inés Arrimadas a Puigdemont: “A un president que promet la independència no li poden tremolar les cames davant una pregunta de C’s sobre si es saltarà la llei”

by cscatalunya — 6 abril 2016 @ 12:13
Comparte

La líder de l'Oposició a Catalunya alerta que “la moció separatista de JxSí i la CUP és un insult a la democràcia, vulnera la sentència del TC i posa als Mossos entre l'espasa i la paret”

“A un president que promet la independència no li poden tremolar les cames davant una pregunta de Ciutadans sobre si es saltarà la llei”. Així l’hi ha dit la líder de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després de preguntar-li en la sessió de control del ple del Parlament si, “com a president dels set milions i mitjà de catalans, està d’acord amb vulnerar la sentència del Tribunal Constitucional (TC), el Reglament del Parlament i amb posar als Mossos d’Esquadra entre l’espasa i la paret amb la moció conjunta presentada pel seu grup parlamentari i la CUP”. I li ha advertit que “aquesta situació fa que els polítics tinguin la capacitat de saltar-se les lleis”, després que la Mesa del Parlament hagi desestimat les peticions de reconsideració de C’s, PSC i PPC sobre l’admissió a tràmit de la iniciativa de la CUP per ratificar la declaració de ruptura votada el 9 de novembre a la cambra catalana.

 
“La seva actuació i la de la presidenta del Parlament han degradat més encara la credibilitat i la figura de la cambra catalana”, li ha retret Arrimadas a Puigdemont. I li ha advertit que “no jugui amb la bona fe dels catalans, perquè arribarà el dia en el qual hagi de mirar-los als ulls i reconèixer que els ha mentit”.

 
La líder de l’Oposició a Catalunya ha instat al president a “no parlar més en nom ‘del poble’ perquè JxSí i la CUP representen a menys catalans que la resta de grups de l’oposició, perquè hi ha més ciutadans a favor de la democràcia i de respectar les institucions de Catalunya”. Així mateix, ha lamentat que la Generalitat hagi escollit com a soci de govern a “un partit amb un ‘modus operandi’ de desobediència” i ha assegurat que “mentre el Govern treballa per la independència, Ciutadans treballa cada dia per solucionar els problemes de tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD