Actualitat

Ciutadans (C’s) apropa la política als joves responent les seves preguntes per Twitter a través de l’aplicació ‘Q&A’

by cscatalunya — 7 abril 2016 @ 17:17
Comparte

El Secretari de Comunicació, Fernando de Páramo, ha respost a preguntes sobre atur juvenil, accés dels joves a l'habitatge i formació

El Secretari de Comunicació de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, ha explicat que el seu partit “està apropant la política als joves responent les seves preguntes per Twitter a través de l’aplicació ‘Q&A’ i del hashtag #jovenTUd”. De Páramo ha explicat que “aquesta nova iniciativa de C’s té l’objectiu d’apropar als ciutadans les mesures del partit en matèria de joventut i de conèixer les seves propostes i preocupacions”. “A C’s apostem per acabar amb la frustració de molts joves per convertir-la en esperança i oportunitats”, ha defensat.

El Secretari de Comunicació de Ciutadans ha respost preguntes sobre “atur juvenil, accés dels joves a l’habitatge i formació”, entre d’altres temes. A més, ha lamentat que “són molts els joves que no estan satisfet respecte a la política” i, per això, ha assegurat que “C’s seguirà treballant per impulsar reformes que solucionin els problemes i millorin la vida dels ciutadans que són el present i el futur d’Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD