Actualitat

Alonso: “La Generalitat està més centrada en no molestar als seus socis de la CUP que en aconseguir la inversió milmilionaria que suposa el projecte de BCN World”

by cscatalunya — 9 abril 2016 @ 20:42
Comparte

El Secretari General de C’s critica que a Podemos “l’importa més assegurar la separació de Catalunya de la resta d'Espanya que crear un govern de progrés que garanteixi la unió de tots els espanyols”

Valls, dissabte 9 d’abril del 2016.

El Secretari General i diputat per Tarragona de Ciutadans (C’s), Matías Alonso, ha alertat que “la Generalitat està més centrada en no molestar als seus socis en el projecte separatista, la CUP, que en aconseguir la inversió milmilionaria que suposa el projecte de BCN World”. Després de visitar una carpa informativa juntament amb els membres de l’Agrupació de Joves (J’s) de C’s a Valls, Alonso ha criticat “l’obscurantisme entorn del projecte” i ha advertit del “risc de perdre el interès dels inversors, que només reben excuses de mal pagador per part de la Generalitat”.

“Els dos principals inversors poden invertir a una altra zona d’Europa quan aquí aquest projecte suposaria 30.000 llocs de treball directes i indirectes”, ha destacat.

En relació a la reunió d’ahir entre el president Carles Puigdemont i Pablo Iglesias, Matías Alonso ha dit que “a Podemos l’importa més assegurar la separació de Catalunya de la resta d’Espanya que crear un govern de progrés que garanteixi la unió, la solidaritat i la igualtat de tots els espanyols”. “Pablo Iglesias només ajuda a afavorir el intent de ruptura social a Catalunya i la separació del conjunt d’Espanya”, ha afegit.

D’altra banda, Matías Alonso ha assegurat que “C’s segueix treballant a Tarragona perquè els ciutadans es sentin ben representats pels càrrecs públics del partit”. “Desitgem que el suport segueixi creixent i que en futures eleccions puguem ser força majoritària a Tarragona”, ha  dit.

Volver a ACTUALIDAD