Actualitat

Arrimadas: “Per ajudar a les famílies més vulnerables de Catalunya cal la col·laboració entre la Generalitat i el Govern d’Espanya i no les seves lluites judicials”

by cscatalunya — 9 abril 2016 @ 20:34
Comparte

· La líder de C’s a Catalunya destaca “la importància del sector pesquer, que dóna feina a moltes famílies catalanes”, després de reunir-se amb la confraria de pescadors de Roses

Roses, dissabte 9 d’abril del 2016.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha alertat que “per ajudar a les famílies més vulnerables de Catalunya, cal la col·laboració entre la Generalitat i el Govern d’Espanya i no les seves lluites judicials”, després que el Tribunal Constitucional (TC) hagi anul·lat la norma catalana que impedeix tallar la llum i el gas per impagament. “El Govern només ha gastat el 20% del fons de pobresa energètica mentre hi ha catalans als qui els tallen la llum i passen fred”, ha recordat en declaracions als mitjans de comunicació. Per això, ha instat a la Generalitat a “resoldre els problemes de la gent i deixar de banda les seves baralles, que només perjudiquen als ciutadans”.

Inés Arrimadas ha criticat que “la Generalitat presenta recursos d’inconstitucionalitat cada setmana”, per això, l’ha instat a “deixar les lluites judicials amb el Govern d’Espanya i seure a dialogar per solucionar els problemes dels catalans”.

Després d’una reunió amb representants de la confraria de pescadors de Roses, Arrimadas- acompanyada dels diputats Jean Castel i Alfonso Sánchez i d’altres membres del partit- ha destacat “la importància del sector pesquer, que dóna feina a moltes famílies de Catalunya”. També, ha explicat que han parlat “de problemes, propostes i del futur del sector” i ha assegurat que “C’s posarà a disposició de la pesca els seus representants per impulsar iniciatives des del Parlament de Catalunya, el Congrés dels Diputats i el Parlament Europeu”.

Volver a ACTUALIDAD