Actualitat

De Páramo: “Volem que el PP segui a negociar i deixi de parlar de cadires per parlar de les reformes que necessita Espanya”

by cscatalunya — 11 abril 2016 @ 10:18
Comparte

De Páramo afirma que “C’s vol ser l'Oposició industrial a Catalunya” i anuncia quatre iniciatives perquè “la indústria sigui un dels motors de l'economia catalana”

El Secretari de Comunicació de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, ha manifestat que des de C’s volen que el PP “segui a negociar i deixi de parlar de cadires per parlar de les reformes que necessita Espanya”. De Páramo ha assegurat que des del seu partit seguiran “amb la mà estesa per evitar noves eleccions”, però ha destacat que “és necessari que Rajoy surti de l’immobilisme i autoritzi al seu equip negociador a reunir-se amb el PSOE i C’s per sumar-se al pacte amb més de 200 reformes”. 

Amb motiu de l’acte del ‘Pacte + indústria’ en el qual participa la líder de C’s a Catalunya, Inés Arrimadas, el portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Ciutadans ha afirmat que des de la formació volen ser “l’Oposició industrial a Catalunya” i ha explicat que des del Parlament crearan “un grup de treball amb professionals de la indústria per dinamitzar el sector i aconseguir que sigui un dels motors de l’economia catalana”. 

A més, de Páramo ha anunciat quatre iniciatives “ambicioses” que impulsarà el seu Grup Parlamentari per “ajudar a les pimes, millorar el finançament de les empreses i donar més formació, revitalitzar els polígons industrials per aprofitar les inversions públiques que s’han fet i crear ‘startups’ per ajudar a la internacionalització de les empreses catalanes”.

Sobre la reunió que divendres que ve mantindran a Catalunya el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el líder de Ciutadans, Albert Rivera, de Páramo ha assegurat que des de C’s tenen “la mà estesa per a qüestions que millorin la vida dels catalans, però li deixarem clar que Espanya cal reformar-la i no trencar-la”. A més, ha criticat que “Puigdemont hagi renunciat a que els catalans es sumin a la nova etapa política que s’inicia a Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD