Actualitat

Inés Arrimadas: “Crearem un grup de treball al Parlament i un observatori independent per impulsar el contingut del ‘Pacte + indústria’”

by cscatalunya — 11 abril 2016 @ 13:01
Comparte

La líder de C’s a Catalunya destaca la necessitat “d’un consens ampli dels partits per tenir polítiques socials a l’alçada de les necessitats dels catalans”

“Crearem un grup de treball al Parlament i un observatori independent per impulsar el contingut del ‘Pacte + indústria”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s), Inés Arrimadas, després d’assistir al ‘Pacte + Industria’, celebrat avui a la Universitat de Barcelona. També ha recordat que “al 2013 C’s va presentar una moció en aquest sentit” i ha criticat que, “després de 3 anys, encara tot està per fer”. Per això, ha destacat la necessitat de “portar aquest pacte al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats per tal d’impulsar mesures concretes”.

En declaracions als mitjans de comunicació, Inés Arrimadas ha explicat que “aquest pacte sorgeix del consens dels diferents actors: universitats, sindicats, patronals…” i ha manifestat que “és fonamental el consens ampli dels partits” ja que “les prioritats són clares: tenir polítiques socials a l’alçada de les necessitats dels catalans”.

Volver a ACTUALIDAD