Actualitat

Marina Bravo: “El Corredor del Mediterrani necessita que la Generalitat oblidi la lluita de competències i col·labori amb el Govern d’Espanya”

by cscatalunya — 13 abril 2016 @ 11:51
Comparte

El diputat Sergio Sanz insta a la Generalitat a “cedir temporalment els terrenys sense usar de l’Incasòl propers a l'Hospital de Mollet per crear un aparcament”

La diputada de Ciutadans (C’s), Marina Bravo, ha alertat que “el Corredor del Mediterrani necessita que la Generalitat oblidi la lluita de competències i col·labori amb el Govern d’Espanya”, al debat de la Proposta de Resolució de C’s sobre les infraestructures ferroviàries de Tarragona, aprovada per unanimitat. “Aquest projecte, bàsic per a Catalunya i el conjunt d’Espanya, és un exemple clar de falta de voluntat política i de planificació per part dels governs dels últims anys”, ha criticat.

Marina Bravo considera que “no existeix un pla per al Corredor del Mediterrani ja que el de 2012 ja és paper mullat”. “És necessari executar el que ja està contractat, com el tercer carril entre Vila-seca i Castellbisbal, i avançar en l’estudi informatiu de la recuperació de la línia Reus-Roda perquè les mercaderies no hagin de passar per la costa”, ha defensat.

Per la seva banda, el diputat Sergio Sanz ha instat a la Generalitat a “cedir temporalment els terrenys sense usar de l’Incasòl que estan a prop de l’Hospital de Mollet per crear un aparcament”. Al debat de la Proposta de Resolució de C’s sobre la cessió de terrenys a Mollet del Vallès, ha afegit que aquesta iniciativa “respon a la demanda dels veïns, que tenen moltes dificultats per aparcar, i redueix l’impacte ambiental i sonor produït pels cotxes”.

Al debat de la Proposta de Resolució de C’s sobre la rotonda de la carretera N-II al pas de Premià de Mar, que s’ha aprovat, Sergio Sanz ha apostat per “agilitar el procediment per modificar la rotonda i facilitar la mobilitat al municipi”. “La concessió administrativa per al desenvolupament del port de Premià acaba al 2040 i no podem deixar escapar l’oportunitat de millorar aquest espai”, ha advertit.

Volver a ACTUALIDAD