Actualitat

Ciutadans aconsegueix que el Parlament aprovi per unanimitat impulsar una campanya de conscienciació sobre l’autisme

by cscatalunya — 14 abril 2016 @ 13:20
Comparte

· Sonia Sierra assegura que des de C’s continuaran “treballant per la integració de les persones amb autisme i per aprofitar el seu talent”

Barcelona, dijous 14 d’abril del 2016.

La diputada de Ciutadans (C’s), Sonia Sierra, ha celebrat que la comissió de Salut del Parlament hagi aprovat per unanimitat la proposta de C’s “d’impulsar una campanya institucional per conscienciar a la societat sobre el Trastorn d’Espectre Autista (TEA)” amb l’objectiu de “millorar la qualitat de vida de les persones que el pateixen”. Sierra ha lamentat que, “moltes vegades, el desconeixement de la societat sobre l’autisme pot arribar a desembocar en situacions ofensives cap a les persones diagnosticades amb TEA” i ha apuntat que “aquestes campanyes ajudarien que les persones que el pateixen tinguin la millor integració social possible”.

Després que s’aprovés la proposta de resolució de C’s a la comissió d’Afers Socials i Benestar per “impulsar mesures que millorin la vida dels adults amb autisme perquè és la franja més oblidada”, la diputada de C’s ha assegurat que des del seu partit continuaran “treballant per la integració de les persones amb autisme a la societat i per aprofitar el seu talent”.

Per la seva part, el portaveu de C’s a la comissió de Salut, Jorge Soler, ha destacat que “C’s ha aconseguit que comparegui el director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, Antonio Dedeu, perquè informi sobre la situació del projecte de VISC+”. I ha afegit que des del seu partit aposten per “garantir la transparència en la gestió de les dades públiques” i donen suport “a una política de recerca de qualitat per fer una gestió ètica”.

Volver a ACTUALIDAD