Actualitat

Fernando de Páramo a Peral: “La televisió pública de Catalunya no està per cremar la democràcia, sinó per defensar-la”

by cscatalunya — 15 abril 2016 @ 11:38
Comparte

Carrizosa critica que la CCMA “hagi demanat augmentar el pressupost de TV3 quan ja és la televisió pública autonòmica amb més recursos i la menys eficient”

“La televisió pública de Catalunya no està per cremar la democràcia, sinó per defensar-la”. Així s’ha dirigit el portaveu de Ciutadans (C’s) a la comissió de Control de l’Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) al director de TV3, Jaume Peral, després que la periodista Empar Moliner “cremés la Constitució i les llibertats de tots els espanyols” al programa ‘Els Matins’ de TV3.

En una pregunta a Peral sobre la programació de la televisió pública de Catalunya, de Páramo li ha retret que “permeti que Moliner continuï participant en la televisió pública que paguem entre tots els catalans i hàgim de seguir pagant-li el sou”. I ha afegit que “és legítim estar d’acord o no amb la Constitució, però cal respectar-la perquè és el nostre marc de llibertats”.

Per la seva banda, Carlos Carrizosa ha criticat que des de “la CCMA s’hagi demanat un augment de 26 milions del pressupost quan TV3 ja és la televisió autonòmica amb més recursos i, no obstant això, la menys eficient”. En una pregunta a la presidenta de la CCMA, Nuria Llorach, sobre els pressupostos, el diputat de C’s ha assenyalat que “la Generalitat no es pot permetre aquest augment” perquè “els catalans prefereixen destinar aquests recursos a solucionar problemes com la sanitat i l’educació”.

Volver a ACTUALIDAD