Actualitat

Arrimadas: “Rajoy ha de ser valent i donar explicacions sobre la renúncia de Soria perquè la transparència no està en funcions”

by cscatalunya — 16 abril 2016 @ 12:15
Comparte

Arrimadas, en una visita al Saló del Turisme, aposta per “augmentar la qualitat i diversificar l'oferta del sector perquè Barcelona continuï sent un referent internacional”

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha demanat al president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, que “sigui valent i doni explicacions sobre la implicació de l’ex ministre Soria en els ‘Papers de Panamà’ perquè la transparència i la informació no estan en funcions”. En declaracions als mitjans de comunicació, Arrimadas ha manifestat que Espanya “necessita un president amb lideratge que treballi contra la corrupció”.

Sobre la possibilitat d’unes noves eleccions, Arrimadas ha assenyalat que “els ciutadans es mereixen que els partits es posin d’acord per governar” i ha aprofitat per demanar a Rajoy que “si ell no té voluntat de dialogar permeti als seus equips de treball asseure’s amb PSOE i C’s per parlar de les 200 reformes que Espanya necessita”. La líder de C’s a Catalunya ha assegurat que el seu partit “continuarà treballant fins a l’últim moment perquè Espanya tingui un govern net i reformista”.

A més, ha demanat tant al president de la Generalitat com al president en funcions “col·laboració, autocrítica i responsabilitat” i ha instat a Puigdemont que “abandoni el seu full de ruta separatista i negociï amb el Govern d’Espanya mesures per millorar la vida de tots els catalans”.

En una visita al Saló del Turisme Internacional a Catalunya acompanyada pel portaveu parlamentari, Carlos Carrizosa, i pel portaveu a la comissió d’Empresa i Coneixement, Joan Garcia, Arrimadas ha assegurat que “des de C’s s’està treballant amb propostes per implantar el Pla Estratègic del Turisme” i ha apostat per “augmentar la qualitat i diversificar l’oferta del sector a llocs d’interior i muntanya” per aconseguir que “Barcelona continuï sent un referent internacional en el turisme de qualitat”.

Volver a ACTUALIDAD