Actualitat

Carlos Carrizosa: “Ja han passat 100 dies del Govern de Puigdemont i Catalunya encara continua en bloqueig permanent”

by cscatalunya — 17 abril 2016 @ 11:45
Comparte

Carrizosa diu, en un acte de J’s en defensa del col·lectiu LGTBI, que “és important conscienciar els joves que totes les persones són iguals”

El portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha alertat que “ja han passat 100 dies del Govern de Puigdemont i Catalunya encara continua en bloqueig permanent”. En declaracions als mitjans de comunicació, Carrizosa ha manifestat que “JxSí i la CUP van voler iniciar una legislatura amb l’objectiu de separar Catalunya d’Espanya en 18 mesos i fins ara no han fet res per solucionar els problemes de tots els catalans”.

A més, Carrizosa ha lamentat que “Catalunya tingui un Govern escapçat, format per partits que tenen conflictes interns” i amb un “grup antisistema com la CUP que marca l’agenda política”. I ha destacat la necessitat que sigui “des del Congrés dels Diputats que s’arribi a un acord entre les principals forces polítiques per frenar el desafiament separatista del Govern de la Generalitat”.

En un partit de futbol organitzat per Joves (J’s) de C’s en defensa del col·lectiu LGTBI, el portaveu parlamentari ha manifestat que des de C’s creuen “en la igualtat de totes les persones” i és per això que des del Parlament han “promogut mesures donant suport a aquests col·lectius que van ser aprovades per unanimitat”. I ha celebrat, acompanyat pels diputats Sonia Sierra, Noemí de la Calle i David Mejía, que “els joves de C’s hagin organitzat un esdeveniment en defensa del col·lectiu LGTBI” perquè “és important conscienciar els joves que totes les persones són iguals”.

Volver a ACTUALIDAD