Actualitat

Fernando de Páramo: “C’s sí que farà d’oposició al Govern i volem saber si s’ha pagat a mitjans internacionals amb els diners de tots

by cscatalunya — 18 abril 2016 @ 14:30
Comparte

El Secretari de Comunicació assegura que “la tasca de l'oposició és una novetat a Catalunya ja que ERC mai la va fer i ara ha passat a formar part del govern”

C’s sí que farà d’oposició al Govern i volem saber si s’ha pagat a mitjans internacionals amb els diners de tots. Així ho ha defensat el Secretari de Comunicació de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, en relació a la pregunta del grup parlamentari a Catalunya sobre si la Generalitat ha pagat a mitjans internacionals per entrevistar Carles Puigdemont.“És una novetat la labor de l’oposició a Catalunya ja que ERC mai la va fer i ara ha passat a formar part del govern”, ha destacat.

“No s’ha tramitat la resposta oficial del Govern al grup parlamentari, a C’s hem conegut les explicacions de la Generalitat a través dels mitjans de comunicació”, ha criticat Fernando de Páramo. I ha recordat que “la Generalitat ha admès en altres ocasions que ha destinat partides del pressupost públic a contractar serveis de lobby, que inclouen intervencions a mitjans de comunicació internacionals”.

Volver a ACTUALIDAD