Actualitat

Fernando de Páramo: “Portem 100 dies perduts a Catalunya pel desgovern de la Generalitat”

by cscatalunya — 19 abril 2016 @ 19:37
Comparte

· El portaveu adjunt al Parlament destaca que en aquests 100 dies “C’s sí ha fet propostes per a tots els catalans en sanitat, educació, regeneració i finançament”, entre d’altres

Barcelona, dimarts 19 d’abril del 2016.

“Portem 100 dies perduts a Catalunya pel desgovern de la Generalitat”. Així ho ha dit el portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, després de la primera roda de premsa del president Carles Puigdemont per fer una valoració dels 100 dies del seu govern. A més, ha criticat que “JxSí no ha governat per a tots els catalans però sí s’ha saltat la Constitució, l’Estatut de Catalunya i el Reglament del Parlament i ha deixat en mans de la CUP el present i el futur de Catalunya”.

“La situació d’aquest 100 dies de legislatura és la d’un partit de govern dividit, que no dialoga amb l’Oposició i amb una presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que sembla que continuï sent la de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC)”, ha destacat en roda de premsa al Parlament.

Fernando de Páramo ha explicat que “C’s sí que ha aprofitat aquest 100 dies” i ha recordat que “s’han presentat propostes per a tots els catalans en matèria de sanitat – sobre les llistes d’espera i la millora de la cobertura d’ambulàncies- autònoms, un millor finançament de les Comunitats Autònomes, eliminació d’aforaments polítics i contra la discriminació a les escoles”, entre d’altres. I ha lamentat que la Generalitat “només ha complert el 10% de les mesures contra la corrupció aprovades pel Govern d’Artur Mas”“L’actuació de JxSí per la regeneració política és insuficient, s’han limitat a fer una web i a canviar les sigles del seu partit”, ha declarado.

En resposta a una pregunta d’un periodista sobre els pressupostos de Catalunya, Fernando de Páramo ha manifestat la seva preocupació per cóm s’estan gestionant: “els nous comptes de la Generalitat s’han de centrar en resoldre els problemes de tots els catalans i no en crear un estat”.

Volver a ACTUALIDAD