Actualitat

Carlos Carrizosa a Puigdemont: “És molt difícil acordar millores per a tots els catalans amb un Govern extremista que pacta amb els antisistema”

by cscatalunya — 20 abril 2016 @ 10:27
Comparte

El portaveu parlamentari retreu al president els seus “100 dies de govern improductiu” i li recorda que “C’s sí és capaç d’arribar a acords amb qui pensa diferent en favor dels ciutadans”

“És molt difícil acordar millores per a tots els catalanes amb un Govern extremista que pacta amb els antisistema”. Així l’hi ha retret el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després de les reunions que ha mantingut amb els líders polítics espanyols. Per això, ha recordat que“Albert Rivera va traslladar a Puigdemont que C’s mai donarà suport a la separació de Catalunya del conjunt d’Espanya i li va proposar negociar un millor finançament de les Comunitats Autònomes i infraestructures com el Corredor del Mediterrani” i ha lamentat que el president “anteposa a tot el seu full de ruta separatista”.

En la sessió de control del ple del Parlament, Carrizosa ha alertat que aquesta legislatura es resumeix en “100 dies de govern improductiu” i ha criticat que “la Generalitat és incapaç d’arribar a acords amb els qui no donen suport a la ruptura i respecten les lleis democràtiques”, a diferència de C’s que “ha acordat amb PP i PSOE impulsar mesures de regeneració política i reactivació econòmica, tot i les seves diferències”. “En aquests 15 mesos de legislatura, els catalans continuarem aturats al carreró sense sortida del conflicte i la ruptura?”, li ha preguntat a Puigdemont sense obtenir resposta.

Volver a ACTUALIDAD