Actualitat

Soler a Comín, sobre el cas Garganté: “La seva obligació és condemnar tot tipus de violència cap els funcionaris i prendre mesures per protegir-los”

by cscatalunya — 20 abril 2016 @ 09:36
Comparte

Soler afirma que C’s “condemna tot els casos de violència” i insta al Govern que “treballi perquè la professionalitat no capituli a les coaccions”

El diputat de Ciutadans (C’s), Jorge Soler, ha retret al conseller de Sanitat de la Generalitat, Toni Comín, que “la seva obligació és condemnar tot tipus de violència cap els treballadors públics i prendre mesures per protegir-los”. Després que un regidor de la CUP de l’Ajuntament de Barcelona, Josep Garganté, “intentés que un metge modifiqués l’informe de l’atenció prestada a un pacient durant l’exercici de la seva feina”, Soler ha demanat a Comín que“condemni la reprovable conducta del regidor” perquè la Generalitat “ha de protegir els treballadors públics i prendre mesures perquè se sentin segurs”.

Durant la sessió de control del Ple del Parlament, Soler ha afirmat que des del seu partit es “condemnen tots els casos de violència i es defensa la dignitat de tots els treballadors públics” perquè cap professional “en l’exercici de la seva feina ha d’estar sotmès a amenaces de cap tipus”. I ha instat al Govern de la Generalitat que “treballi perquè la professionalitat no capituli a les coaccions”.

Volver a ACTUALIDAD