Actualitat

Inés Arrimadas: “C’s sí treballa al Parlament i al Congrés perquè els catalans visquin millor dins d’una Espanya reformada”

by cscatalunya — 21 abril 2016 @ 15:16
Comparte

La líder de C’s a Catalunya creu que Puigdemont “ha de decidir entre continuar en la via morta del separatisme o sumar-se a les reformes d’Espanya i defensar millores per a tots els catalans”

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat que, a diferència d’altres partits, “C’s sí treballa al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats perquè els catalans visquin millor dins una Espanya reformada”. I ha assegurat que “ni Rajoy ni Puigdemont són les persones adients per solucionar els problemes de tots els catalans”, després de la reunió entre el president en funcions del Govern d’Espanya, Mariano Rajoy, i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont a La Moncloa.

 

“Fa temps que des de C’s demanem a Rajoy que exerceixi també de president de tots els catalans”, ha manifestat Arrimadas en roda de premsa al Parlament. I ha assegurat que “Puigdemont hauria d’haver negociat un millor sistema de finançament per les Comunitats Autònomes, infraestructures com el Corredor del Mediterrani o el repartiment del sostre de dèficit enlloc de demanar la separació de Catalunya del conjunt d’Espanya i de la Unió Europea”.

 

La Cap de l’Oposició a Catalunya ha instat al president de la Generalitat a que decideix entre “continuar en la via morta del separatisme o sumar-se a les reformes del conjunt d’Espanya i defensar millores per a tots els catalans”. I ha assegurat que “el diàleg és bo i necessari però cal voluntat política per solucionar els problemes dels ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD