Actualitat

Carrizosa: “És urgent que es desbloquegi la situació i es pugui formar el Govern que Espanya necessita”

by cscatalunya — 24 abril 2016 @ 17:04
Comparte

• La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, visita la Feria de Abril i assegura que és "una mostra de la diversitat i la pluralitat cultural de Catalunya"

Barcelona, diumenge 24 d’abril de 2016.

“És urgent que es desbloquegi la situació i es pugui formar el govern que Espanya necessita”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (C ‘s), Carlos Carrizosa en declaracions als mitjans de comunicación durant una visita a la Feria de Abril a Catalunya. Carrizosa ha apostat per un acord entre el PP, PSOE i Ciutadans perquè “no s’hagin de repetir les eleccions”.
El membre de l’Executiva Nacional de Ciutadans ha advertit que “totes les enquestes dibuixen un mapa similar al que hi ha ara pel que el més probable és que segueixi la situació de bloqueig actual”. I ha afegit que tornar a les urnes implicaria “a més d’una despesa de 170 milions d’euros, perdre el temps i estar pràcticament un any sense govern a Espanya”. Per a Carrizosa aquest escenari no es pot consentir i ha citat “les dificultats socials i els reptes que hi ha a Espanya, com el desafiament separatista a Catalunya”.
Per la seva banda la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha visitat la Feria de Abril i ha assegurat que és un dels esdeveniments “més concorregudes de Catalunya”. Arrimadas ha destacat que aquesta fira és “una mostra de la diversitat i la pluralitat cultural que existeix a Catalunya” i ha explicat que Ciutadans té una caseta a la Feria perquè “tots els afiliats, simpatitzants i votants, puguin tenir el seu raconet a la Feria d’Abril”

Volver a ACTUALIDAD