Actualitat

Arrimadas: “Cal invertir més en innovació i recerca en el sector agroalimentari i reduir la burocràcia en el comerç perquè Catalunya sigui més competitiva”

by cscatalunya — 26 abril 2016 @ 15:58
Comparte

• La líder de C’s a Catalunya assegura que des del seu partit estan “disposats a dialogar i a pactar fins a l'últim moment perquè Espanya tingui Govern”

Barcelona, dimarts 26 d’abril del 2016.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha afirmat que “cal invertir més en innovació i recerca en el sector agroalimentari i reduir la burocràcia en el comerç perquè Catalunya sigui més competitiva”. En declaracions als mitjans de comunicació abans d’una visita a la Fira Alimentària de Barcelona acompanyada per la portaveu de C’s a la comissió de Territori i Medi ambient, Marina Bravo, Arrimadas ha explicat que “la reducció de la burocràcia en el comerç exterior farà que les empreses tinguin menys traves administratives a l’hora d’exportar els seus productes”.

A uns dies que expiri el termini per formar Govern, Arrimadas ha assegurat que des de C’s estan “disposats a dialogar i a pactar fins a l’últim moment perquè Espanya tingui un Govern”. A més, la líder de C’s a Catalunya ha lamentat que “PP segueixi pensant en les cadires més que en els problemes reals dels espanyols, com l’atur o la corrupció” i ha criticat que Rajoy que “no hagi deixat de pensar en un escenari d’eleccions en lloc de pensar en els ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD