Actualitat

Carrizosa: “Junqueras ha de decidir entre defensar el separatisme o millores per a tots els catalans, perquè ambdues coses són incompatibles”

by cscatalunya — 26 abril 2016 @ 16:04
Comparte

· El portaveu parlamentari de C’s aposta perquè els nomenament dels consellers del CAC i la CCMA “responguin a criteris de professionalitat i trajectòria al sector”

Barcelona, dimarts 26 d’abril del 2016.

“Junqueras ha de decidir entre defensar el separatisme o millores per a tots els catalans, perquè ambdues coses són incompatibles”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, en relació a la reunió prevista per aquest dijous entre la vicepresidenta en funcions del Govern d’Espanya, Soraya Sáenz de Santamaría, i el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras. I ha demanat al conseller d’Economia que aprofiti l’ocasió per “negociar un millor finançament de les Comunitats Autònomes, infraestructures com el Corredor del Mediterrani i la repartició del sostre de dèficit”.

 

En relació a la Proposició de Llei de C’s per modificar la Llei de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que es debatrà al proper ple del Parlament, Carrizosa ha destacat la necessitat de “que els nomenaments dels consellers del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) y de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) es facin amb el consens de l’oposició i responguin a criteris de professionalitat i trajectòria en el sector”.

 

“Els mitjans de comunicació públics han d’estar despolititzats i ser plurals i independents”, ha assegurat el portaveu parlamentari de Ciutadans. A més, ha proposat “introduir l’obligatorietat de fer un contracte programa cada 4 anys per fixar els objectius del mandat i explicar el marc en el qual es desenvoluparan les actuacions de la CCMA”.

Volver a ACTUALIDAD