Actualitat

Arrimadas: “Catalunya necessita un nou Govern d’Espanya reformista, que dialogui i que no vulgui trencar la igualtat de tots els espanyols”

by cscatalunya — 27 abril 2016 @ 09:39
Comparte

La líder de Ciutadans a Catalunya assegura, en una entrevista a Antena 3, que "en aquesta nova etapa política és necessari el diàleg i el consens"

“Catalunya necessita un nou Govern d’Espanya reformista, que dialogui i que no vulgui trencar la igualtat de tots els espanyols”. Així ho ha assegurat la líder de Ciutadans (C ‘s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en una entrevista al programa ‘Espejo Público’ d’Antena 3. I ha lamentat que “el fet que no hi hagi un govern a Espanya beneficia els separatistes que volen trencar-la”.

La líder de Ciutadans a Catalunya ha afirmat que “quan els països tenen una seriosa amenaça de ruptura interna han de posar-se a treballar”. I ha instat les formacions polítiques a deixar de banda les diferències perquè “mentre Espanya continuï bloquejada, més arguments tindran els que diuen que volen marxar”.

Després que el Rei Felip VI no proposés cap candidat a la presidència del Govern en acabar la tercera ronda de contactes amb els líders polítics, Arrimadas ha assegurat que Ciutadans continuarà defensant “el diàleg i el consens enfront de la confrontació” perquè “els espanyols estan demanant acords per garantir l’estabilitat i les reformes que Espanya necessita”. I ha assegurat que “Ciutadans ha nascut per recuperar l’esperit de consens i diàleg que mai s’hauria d’haver perdut”.

Volver a ACTUALIDAD