Actualitat

García a Garau: “No hi ha confiança en el Servei Català d’Ocupació, per trobar feina la gent prefereix eines alternatives”

by cscatalunya — 28 abril 2016 @ 15:10
Comparte

· El diputat de C’s demana a la directora del SOC destinar “més recursos i esforços a l’orientació laboral, la intermediació i l’acompanyament”

 

Barcelona, dijous 28 d’abril del 2016.

“No hi ha confiança en el Servei Català d’Ocupació, per trobar feina la gent prefereix eines alternatives, com el mitjans on-line o el sector privat”.  Això és el que ha dit el diputat de Ciutadans (C’s), Joan García, a la directora d’aquest organisme, Mercè Garau, durant la seva compareixença davant la Comissió de Treball al Parlament de Catalunya. García li ha reclamat que “s’impulsin més polítiques  actives per fomentar l’ocupació” i s’ha referit especialment “als col·lectius més vulnerables com són els joves i els majors de 45 anys”.

A més Joan García ha demanat a la directora del SOC destinar “més recursos i esforços a l’orientació laboral, la intermediació i l’acompanyament” aspectes que ha qualificat “d’essencials” i que ha assegurat “no s’estan portant a terme”. 

El diputat de C’s també li ha sol·licitat “recuperar la coordinació amb els serveis de col·locació de la resta d’Espanya” donat que poden oferir  sinèrgies importants  i“augmentar les possibilitats a l’hora de trobar feina”. “Ciutadans serà crític, però la crítica serà per millorar el SOC”, ha conclòs García.

Volver a ACTUALIDAD