Actualitat

Inés Arrimadas: “Junqueras ha decidit defensar el separatisme i no reivindicar millores per a tots els catalans”

by cscatalunya — 28 abril 2016 @ 13:25
Comparte

La líder de C’s a Catalunya i el portaveu de Salut de C's, Jorge Soler, es reuneixen amb la Junta de Personal i la Gerència de l'hospital Vall d’Hebron per “treballar per resoldre els problemes de tots i recollir propostes que millorin el sistema sanitari català"

“Junqueras ha decidit defensar el separatisme i no reivindicar millores per a tots els catalans”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en relació a la reunió prevista per a avui entre la vicepresidenta en funcions del Govern d’Espanya, Soraya Sáenz de Santamaría, i el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras. A més, ha lamentat que el conseller d’Economia vagi a Madrid “a negociar la separació de Catalunya del conjunt d’Espanya” i ha apostat per “col•laborar des de Catalunya per reformar Espanya i reivindicar millores per a tots els catalans i el conjunt dels espanyols”.

En resposta a una pregunta d’un periodista sobre el tweet de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, on retreu al Govern d’Espanya els seus recursos al Tribunal Constitucional, Arrimadas considera que “la Generalitat ha de coordinar-se i col·laborar amb el Govern d’Espanya per millorar la vida de tots els catalans”. “Han d’abandonar l’estratègia de l’enfrontament i el conflicte judicial perquè això no els beneficia i només perjudica als ciutadans”, ha assegurat.

Després de reunir-se amb la Gerència i la Junta de Personal de l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, el diputat Jorge Soler ha explicat que han recollit “propostes per intentar millorar el sistema sanitari català” ja que “la sanitat és una prioritat per a C’s”. A més, ha destacat que “Ciutadans defensa que els professionals de la salut i els pacients siguin l’eix central del sistema sanitari” i ha afegit que també han parlat de “llistes d’espera, com les que hi ha per fer proves de ressonància, que es poden ampliar amb pocs diners”.

Volver a ACTUALIDAD