Actualitat

C’s presenta, aquest dissabte a Tarragona, mesures per millorar la situació dels autònoms amb el suport de diferents col·lectius de la societat civil

by cscatalunya — 29 abril 2016 @ 11:22
Comparte

● Aquesta és la primera de les quatre presentacions temàtiques que C's realitzarà a Catalunya per solucionar els problemes reals de tots els catalans

Barcelona, divendres 29 d’abril de 2016.

El portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, ha anunciat que, aquest dissabte a les 11:00 hores, “C’s presentarà una sèrie de mesures per millorar la situació dels autònoms a Catalunya”.
Aquesta és la primera de les quatre presentacions temàtiques que Ciutadans realitzarà a Catalunya –una per província- “per solucionar els problemes reals de tots els catalans”, ha afirmat de Páramo. I ha subratllat que les mesures que s’anunciaran “compten amb el suport de diferents col·lectius de la societat civil”.
La presentació d’aquest dissabte, que es realitzarà en la Cambra de Comerç de Tarragona, “comptarà amb la participació de representants de la Federació Nacional de Treballadors Autònoms i estarà oberta a la ciutadania”.
Sota el títol ‘AutONomos’, protagonitzaran el debat la líder de C’s a Catalunya, Inés Arrimadas, el diputat de C’s al Congrés i número u a Tarragona, Sergio del Campo, i el portaveu municipal de la ciutat, Rubén Viñuales.
“Mentre uns fomenten el separatisme, C’s segueix treballant per solucionar els problemes reals de tots els catalans”, ha manifestat el també Secretari de Comunicació de Ciutadans. I ha assegurat que l’objectiu d’aquestes presentacions és “apropar les propostes del partit als ciutadans en qüestions tan importants com la situació dels autònoms, la sanitat, el sistema de finançament i la regeneració de l’Administració Pública i la lluita contra la corrupció”.

Volver a ACTUALIDAD