Actualitat

Antonio Espinosa reivindica “el dret a un treball digne” pels més de 4’7 milions d’aturats en motiu del Primer de Maig

by cscatalunya — 1 maig 2016 @ 14:15
Comparte

El Secretari d'Acció Política de Ciutadans defensa “trobar un nou equilibri entre empreses i treballadors”, abans d'assistir a la manifestació

El diputat i Secretari d’Acció Política de Ciutadans (C’s), Antonio Espinosa, ha reivindicat, en motiu del Primer de Maig, “el dret a un treball digne” pels més de 4’7 milions d’aturats d’Espanya, segons les últimes dades de l’Enquesta de Població Activa.

Abans d’assistir a la manifestació del Dia del Treballador, juntament amb el portaveu de C’s a la Comissió de Treball del Parlament, Joan García, i diversos diputats, Espinosa ha advocat per “una reforma de la negociació col·lectiva” per “restituir les relacions entre empreses i treballadors”. “S’han perdut molts drets i s’ha de trobar el reequilibri entre la capacitat de negociació dels sindicats i les patronals”, ha assenyalat.

Així mateix, en declaracions als mitjans, el diputat de C’s ha considerat que és “el moment oportú” per obrir una nova etapa“d’obertura i transparència al moviment sindical”.

Volver a ACTUALIDAD