Actualitat

Arrimadas a Puigdemont: “Abandoni la confrontació i la desobediència i treballi per donar solucions a la pobresa energètica a Catalunya”

by cscatalunya — 4 maig 2016 @ 10:55
Comparte

· Arrimadas assegura que “C’s treballarà per canviar i reformar la normativa a tota Espanya per protegir els més desfavorits” i insta a la Generalitat a exercir les seves competències

Barcelona, dimecres 4 de maig del 2016.

“Deixi la confrontació i la desobediència i treballi per donar solucions a la pobresa energètica a Catalunya”. Així s’ha dirigit la Cap de l’Oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, l’endemà de la reunió de la comissió de seguiment de la Llei catalana de Pobresa Energètica al Palau de la Generalitat. I li ha demanat que treballi dins del seu àmbit competencial per resoldre els problemes de tots els catalans, enlloc d’aprovar més lleis que només serveixen per deixar sense protecció els ciutadans”.

 

Durant la sessió de control al Govern del ple del Parlament, Arrimadas ha assegurat que “Ciutadans va assistir ahir a la trobada amb un esperit constructiu per trobar solucions realistes, parlar de propostes noves i de les coses que encara no s’han fet”, mentre que la Generalitat “es va limitar a defensar l’aprovació d’una llei que reprodueix els articles suspesos pel Tribunal Constitucional”.

 

Per això, li ha recordat que mentre el govern català proposa una nova llei que, de no canviar-se, “només generaria una nova suspensió que deixaria els ciutadans més vulnerables desprotegits, C’s ha presentat una Proposició de Llei de mesures urgents per a protegir els ciutadans amb problemes per accedir als subministres bàsics”.

Volver a ACTUALIDAD