Actualitat

Inés Arrimadas: “Ni amb confrontació, ni amb victimisme, ni amb desobediència; només amb diàleg solucionarem els problemes de tots els catalans”

by cscatalunya — 4 maig 2016 @ 09:47
Comparte

Arrimadas assisteix a la reunió sobre la Llei de Pobresa Energètica i anuncia que "Ciutadans ha registrat una Proposició de Llei urgent per a protegir els ciutadans amb més dificultats per a accedir als subministres bàsics"

“Ni amb confrontació, ni amb victimisme, ni amb desobediència. Només amb diàleg solucionarem els problemes de tots els catalans”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, abans d’assistir a la reunió de la comissió de seguiment de la Llei catalana de Pobresa Energètica al Palau de la Generalitat. “S’han d’acabar les lluites judicials entre el Govern d’Espanya i la Generalitat, que només ha fet servir el 20% del fons de cinc milions d’euros destinat a fer front als talls de llum per impagament”, ha criticat.

En declaracions als mitjans de comunicació i acompanyada per la diputada Noemí de la Calle, Arrimadas ha anunciat que “C’s ha registrat avui una Proposició de Llei de mesures urgents per a protegir els ciutadans amb problemes per accedir als subministres bàsics”. I ha assegurat que “la millor manera de defensar els interessos dels ciutadans és treballar plegats, entre les entitats i els partits, per trobar solucions realistes i legals dins l’àmbit competencial de la Generalitat”.

Volver a ACTUALIDAD