Actualitat

Carrizosa: “Els espanyols han pres nota que C’s està en la política per fer reformes i no per intercanviar cadires”

by cscatalunya — 7 maig 2016 @ 15:19
Comparte

• El portaveu parlamentari de Ciutadans i el diputat per Girona, Jean Castel, acudeixen a la inauguració de ‘Girona, Temps de Flors’

Barcelona, dissabte 7 de maig de 2016.

El diputat de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha assegurat que l’última enquesta del CIS ha demostrat que “els espanyols han pres nota que Ciutadans està en la política espanyola per fer reformes i no per intercanviar cadires”. Per això ha manifestat en declaracions als mitjans de comunicació que “és l’únic partit que ha intentat fins a l’últim moment poder arribar a acords amb els altres partits per impulsar les reformes que Espanya necessita”.

En una visita a l’exposició ‘Girona, Temps de Flors’ acompanyat pel diputat per Girona, Jean Castel, i per la portaveu municipal, Miriam Pujola, Carrizosa ha assenyalat que “les properes eleccions són una nova oportunitat perquè Espanya tingui un govern que canviï les coses”, però ha advertit que “aquesta vegada els partits sí que hauran de posar-se d’acord”. Per això ha demanat a les altres forces polítiques que “no crispin la campanya perquè després de les eleccions caldrà arribar a acords”.

Volver a ACTUALIDAD