Actualitat

Albert Rivera: “El futur d’Espanya no passa per posar vetos, només amb diàleg i propostes aconseguirem posar la legislatura en marxa”

by cscatalunya — 10 maig 2016 @ 09:04
Comparte

Rivera destaca a Catalunya Ràdio que “PP i PSOE han estat incapaços d’arribar a acords, Podemos ha bloquejat la legislatura i només C’s ha estat capaç de dialogar”

“El futur d’Espanya no passa per posar vetos, només amb diàleg i propostes aconseguirem posar la legislatura en marxa”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (C’s), Albert Rivera, en una entrevista a ‘El Matí’ de Catalunya Ràdio. Sobre la convocatòria de noves eleccions, Rivera considera que “arribar al punt de repetir els comicis ha estat un fracàs polític” i ha recordat que “PP i PSOE han estat incapaços d’arribar a acords, Podemos ha bloquejat la legislatura i només C’s ha estat capaç de dialogar”.

El president de C’s ha explicat que té “un projecte que ocupa la centralitat política” i creu que “tres milions i mig de votants constaten que aquesta centralitat és necessària per a la recuperació de la classe mitjana i treballadora i per impulsar mesures perquè l’economia espanyola es modernitzi”. “Els partits hem de canviar les polítiques públiques i fer un treball de regeneració per acabar amb la corrupció”, ha afegit.

En resposta a una pregunta de la periodista Mònica Terribas sobre el 26-J, Rivera ha proposat “una campanya constructiva i més econòmica amb un únic enviament per estalviar 25 milions d’euros als ciutadans”. “A C’s aspirem a consolidar aquests espai que hem aconseguit al Congrés dels Diputats i poder créixer per reformar la política”, ha manifestat.

Sobre un possible suport al PP després de les eleccions ha destacat que “Rajoy només és part del problema perquè la veritable raó és l’etapa política que ell ha encapçalat i que ha estat marcada per la corrupció i la falta de reformes”. “C’s és determinant perquè pugui haver-hi govern a Espanya, buscarem solucions per regenerar la política i tornarem a parlar amb tots els partits si és necessari”, ha assegurat.

Volver a ACTUALIDAD