Actualitat

Albert Rivera: “L’aliança de Podemos amb el partit comunista els impedeix tornar a parlar de nova política”

by cscatalunya — 10 maig 2016 @ 09:12
Comparte

Rivera afirma a TV3 que només podrà canviar Espanya “un partit que tingui capacitat de diàleg, sigui ambiciós en les reformes i no tingui motxilles”

El líder de Ciutadans (C’s), Albert Rivera, ha manifestat que “l’aliança de Podemos amb el partit comunista els impedeix tornar a parlar de nova política”. Després que ahir s’anunciés l’acord entre Podemos i Izquierda Unida (IU) per anar plegats a les eleccions del 26-J, Rivera ha criticat que Iglesias “s’aliï amb un partit que representa una política obsoleta i que és el més endeutat amb els bancs”. I ha assegurat, en una entrevista en ‘Els Matins’ de TV3, que des del seu partit aposten per “les polítiques del futur” perquè no poden “permetre que en lloc de millorar Espanya vagi enrere”.

“Hi ha persones que han votat a Podemos com un partit que defensava valors de la nova política, però ara veuran que és el partit comunista d’Espanya”, ha assenyalat Rivera. I s’ha mostrat convençut que“milions de persones confiaran en la centralitat i en la moderació per fer les reformes que Espanya necessita des del seny”.

“No serà possible que Espanya doni un salt qualitatiu amb un govern conformista com el de Rajoy o populista com el d’Iglesias”, ha advertit Rivera. A més, ha afegit que només podrà canviar Espanya “un partit que tingui capacitat de diàleg, sigui ambiciós en les reformes i no tingui motxilles”. 

“Els espanyols volen engegar un projecte il·lusionant que el senyor Rajoy no podrà encapçalar perquè té un govern condicionat per totes les seves trames de corrupció”, ha advertit. I ha assegurat que des del seu partit encapçalaran les reformes que necessita Espanya perquè ha arribat el moment de “pensar més en el país que en els partits, sent constructius”.

Volver a ACTUALIDAD