Actualitat

Rivera: “Si C’s és decisiu hi haurà un Govern estable que dugui a terme les reformes que el nostre país necessita”

by cscatalunya — 14 maig 2016 @ 12:42
Comparte

El Consell General de Ciutadans (C’s) ratifica la candidatura d'Albert Rivera i les llistes del partit a les eleccions generals sense vots en contra

“Si C’s és decisiu hi haurà un Govern estable que dugui a terme les reformes que el nostre país necessita”. Així ho ha dit el president de Ciutadans (C’s), Albert Rivera, al seu discurs després de la reunió del Consell General del partit, que ha ratificat la seva candidatura a la presidència del govern- després de rebre un 90% del suport dels consellers- i les llistes a les eleccions generals del 26-J sense vots en contra i amb un suport del 85%. “Els espanyols demanen govern, demanen canvi de polítiques i de persones i això només serà possible amb C’s, el partit de la classe mitjana treballadora i de la regeneració democràtica que és l’única formació útil per engegar la legislatura”, ha defensat.

Albert Rivera ha destacat que “els ciutadans no han d’escollir entre l’immobilisme, el separatisme, els corruptes o el populisme” ja que poden optar per C’s i “escollir el canvi sense vermells ni blaus perquè el país es renovi”. I ha assegurat que “mentre alguns només pensen en sorpassos i en repartir-se escons, C’s vol el poder però el poder de canviar les coses per fer d’Espanya un país millor”. “C’s es presenta amb un projecte en comú per a tota Espanya sense la falç ni el martell i sense corrupció”, ha manifestat.

En relació a la classe mitjana treballadora, el president de Ciutadans considera que “cal dignificar-la perquè és el veritable motor d’Espanya” i ha proposat “recuperar els valors de la transició com la solidaritat o la igualtat per generar benestar i una economia pròspera”. A més, ha destacat la necessitat “d’acabar amb la corrupció i impulsar una etapa de regeneració per tornar a tenir la confiança dels ciutadans”.

Finalment, Rivera ha insistit en que els partits han de “apartar les diferències i posar-se d’acord per governar Espanya” i ha lamentat que PP i Podemos hagin “bloquejat la legislatura sense permetre impulsar les reformes urgents que el nostre país necessita”.
(*) Adjuntem els noms dels caps de llista de Ciutadans (C’s) a les eleccions generals del 26-J.

L’única modificació a les llistes que té a veure amb canvis per criteris de la direcció del partit es dóna amb el candidat de La Corunya. La resta de canvis corresponen a renúncies voluntàries.

Cabeza listas Elecciones 2016

Volver a ACTUALIDAD