Actualitat

Carrizosa: “Des de C’s ens oposem a que la presidenta del Parlament rebi com un polític qualsevol a una persona condemnada per pertinença a una banda armada”

by cscatalunya — 17 maig 2016 @ 13:16
Comparte

El portaveu parlamentari de C’s afirma que Forcadell “no exerceix com a presidenta del Parlament ni representa tots els catalans”, en rebre demà a Otegi a la cambra

“Des de Ciutadans ens oposem a que la presidenta del Parlament rebi com un polític qualsevol a una persona condemnada per pertinença a una banda armada”. Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, després que la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, hagi acceptat reunir-se amb Arnaldo Otegi. I ha anunciat que des del seu partit s’estan posant en contacte amb les associacions de víctimes del terrorisme per posar-se “a la seva disposició i rebutjar aquesta visita d’Otegi a la cambra catalana”.

El portaveu parlamentari de Ciutadans ha lamentat que Forcadell “no exerceixi de presidenta del Parlament,  ni representi tots els catalans” quan ha acceptat una reunió amb “una persona que ha estat condemnada per pertinença a banda armada i mai s’ha penedit ni ha condemnat els assassinats que ha comès a Catalunya i al conjunt d’Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD