Actualitat

Inés Arrimadas: “Molts dels votants dels partits que demà es reuniran amb Otegi, com CDC i Podem, no estan d’acord amb aquesta trobada”

by cscatalunya — 17 maig 2016 @ 18:00
Comparte

• La líder de C’s a Catalunya recorda, en el Dia Internacional contra l’Homofòbia, que el seu grup ha presentat diverses propostes “per prevenir i evitar l’assetjament escolar i els abusos sexuals a menors” i anuncia la presentació d’una Proposició de Llei

Barcelona, dimarts 17 de maig del 2016.

“Molts dels votants dels partits que demà es reuniran amb Otegi, com CDC i Podem, no estan d’acord amb aquesta trobada”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, després que la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, hagi acceptat reunir-se amb Arnaldo Otegi a la cambra catalana. I ha recordat que Otegi “ha estat condemnat per segrest i per integració a banda armada i mai ha condemnat els assassinats d’ETA”. Per això, ha explicat que el seu grup parlamentari ha presentat una carta a Forcadell instant-la a no rebre’l i ha dit a la resta de membres de la Mesa de la cambra catalana que reconsiderin la visita del líder abertzale.

En roda de premsa al Parlament, Inés Arrimadas ha assegurat que “aquesta trobada és un insult a la memòria de les víctimes del terrorisme i al record dels atemptats que vam patir també a Catalunya, com el d’Hipercor o el de Vic”. A més, ha afegit que “hi ha coses en democràcia que s’han de respectar, com la memòria de les víctimes del terrorisme” i ha lamentat que la presidenta del Parlament no ho fa i tampoc “representa a tots els catalans en rebre’l”. 

Sobre el Dia Internacional contra l’Homofòbia,  Arrimadas ha destacat que “Ciutadans ha presentat una Proposició de Llei* per prevenir i evitar l’assetjament en l’àmbit educatiu i els abusos sexuals a menors” i ha recordat que també “es va presentar una Proposta de Resolució que demana el desplegament de la llei contra l’homofòbia i garantir els drets del col·lectiu LGTBI”. “La nostra primera moció de la legislatura, aprovada per unanimitat, era contra l’assetjament escolar i demà presentem una altre al ple orientada a la protecció d’infants i adolescents”, ha explicat sobre el treball que C’s desenvolupa a nivell parlamentari en aquest sentit.

En resposta a una pregunta d’un periodista sobre els pressupostos, la líder de Ciutadans ha dit que “com més aposta CDC per la independència, més poder deixa a ERC i la CUP sobre el futur de Catalunya”.

(*) Adjuntem la Proposició de Llei de C’s.

 

20160517- PdL C’s

Volver a ACTUALIDAD