Actualitat

Fernando de Páramo a Junqueras: “No permetrem que les diferències entre CDC i ERC ens costin diners i pujades d’impostos a la classe mitjana”

by cscatalunya — 18 maig 2016 @ 10:35
Comparte

De Páramo: “El més fàcil és pujar impostos i el més difícil és eliminar ‘xiringuitos’ polítics, amb els càrrecs de confiança, amb la corrupció i amb el frau fiscal”

“No permetrem que les diferències entre CDC i ERC ens costin diners i pujades d’impostos a la classe mitjana”. Així l’hi ha retret el portaveu adjunt de Ciutadans (C’s) en el Parlament, Fernando de Páramo, al vicepresident i conseller d’Economia, Oriol Junqueras, en relació a les discrepàncies en el si del Govern de la Generalitat sobre la seva proposta d’augmentar l’IRPF a les classes mitjanes i treballadores. De Páramo li ha dit que “faci menys fulls de ruta separatistes i més fulls de ruta per a la classe mitjana i treballadora d’aquest país”. 

Durant la sessió de control del ple del Parlament, de Páramo li ha recriminat a la Generalitat que “no sigui un govern, sinó una suma d’escons” i li ha avisat que “governar implica liderar una proposta fiscal en lloc de delegar-la”. A més, li ha advertit a Junqueras que “no compti amb Ciutadans per pujar-li els impostos a la classe mitjana i treballadora perquè són els qui lluiten per aixecar el país” i ha afegit que “el més fàcil per a un govern és pujar els impostos i el més difícil és eliminar ‘xiringuitos’ polítics, amb els càrrecs de confiança, amb la corrupció i amb el frau fiscal”.

Per la seva banda, el diputat Antonio Espinosa ha criticat, en una pregunta al Govern sobre la política de patrimoni, que “els successius governs de la Generalitat han estat venent immobles en uns anys en els quals el mercat immobiliari estava enfonsat i s’havia de rebaixar el preu fins a un 21%”, en relació als 45 immobles que la Generalitat ha venut per 600 milions d’euros entre 2008 i 2015 que, “a més de ser una pírrica quantitat, no han servit per pal·liar el dèficit”.

El diputat de C’s ha demanat a Junqueras que “no segueixi amb aquesta política ruïnosa de la venda del patrimoni públic” ja que “només beneficia al sector privat i als grans fons europeus perquè s’han aprofitat de la urgència i de la feblesa dels interlocutors de l’administració catalana”.

Volver a ACTUALIDAD