Actualitat

Inés Arrimadas a Puigdemont: “Com més aposta Convergència per la independència, més poder tenen ERC i la CUP”

by cscatalunya — 18 maig 2016 @ 11:16
Comparte

La líder de l'Oposició a Catalunya aposta per un govern que "treballi des de la centralitat i perquè els catalans siguin impulsors de les reformes del conjunt d'Espanya"

“Com més aposta Convergència per la independència, més poder tenen ERC i la CUP”. Així li ho ha retret la líder de Ciutadans (C ‘s) a Catalunya, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, davant la possibilitat que hi hagi unes noves eleccions a Catalunya si CDC i ERC no aconsegueixen el suport de la CUP per aprovar els pressupostos. A més, li ha advertit que “el Govern cada vegada té més discrepàncies internes i un acord feble amb els antisistema” i li ha preguntat al president si “pot garantir que no hi haurà eleccions a Catalunya en els pròxims mesos”, al que Puigdemont no li ha respost.

Durant la sessió de control al Govern del ple del Parlament, Arrimadas ha insistit que, “des que CDC aposta per la independència, cada vegada té menys escons i és menys decisiu en el conjunt d’Espanya”. I ha criticat que el Govern de la Generalitat “hagi renunciat a defensar els interessos dels catalans davant el Govern d’Espanya”.

Inés Arrimadas ha assegurat que mentre CDC aposta per la incertesa i “utilitza la il·lusió legítima de molta gent per guanyar temps i regenerar el partit, Ciutadans aposta perquè a Catalunya governi la centralitat i que els catalans siguin impulsors de les reformes de tot Espanya”.

Volver a ACTUALIDAD