Actualitat

Carlos Carrizosa sobre el 9-N: “Cap polític es pot creure per sobre de les lleis i els tribunals”

by cscatalunya — 19 maig 2016 @ 11:40
Comparte

El portaveu Parlamentari de C’s diu sobre la prohibició de les ‘estelades’ a la Copa del Rei que “és un criteri de la UEFA que cal respectar”

El portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha defensat que “cap polític es pot considerar per sobre de les lleis i dels tribunals”, després que el Tribunal Suprem hagi obert un procediment contra l’ex conseller de Presidència Francesc Homs pel 9-N. A més, considera que “es tracta d’una resolució de pur tràmit” pel que ha demanat “respecte a la independència judicial”. 

“Els polítics estan sotmesos, igual que tots els ciutadans, als jutges i als tribunals”, ha recordat en declaracions als mitjans de comunicació als passadissos del Parlament.

Sobre la prohibició de les banderes ‘estelades’ en la final de la Copa del Rei, Carlos Carrizosa ha destacat que“és un criteri de la UEFA que cal respectar”. “A Ciutadans preferim que els camps de futbol estiguin lliures de política i que els assistents a esdeveniments esportius respectin els símbols que ens representen a tots”, ha assegurat en resposta a una pregunta dels periodistes.

Volver a ACTUALIDAD