Actualitat

Noemí de la Calle: “La prioritat dels pressupostos ha de ser donar resposta a les necessitats socials”

by cscatalunya — 20 maig 2016 @ 13:53
Comparte

La diputada de Ciutadans afirma que els acords assolits en el 'Ple de la pobresa' demostren que "quan hi ha una veritable voluntat política, els partits arriben a acords"

“La prioritat dels pressupostos ha de ser donar resposta a les necessitats socials”. Així ho ha afirmat la diputada de Ciutadans (C’s) al Parlament de Catalunya, Noemí de la Calle, a la sortida de la constitució de la ‘Comissió de seguiment dels acords del ple monogràfic sobre la lluita contra la pobresa’.

En declaracions als mitjans de comunicació, De la Calle,  ha assegurat que per a una efectiva lluita contra la pobresa “no serveixen els pedaços temporals”. I ha apuntat “el foment del creixement econòmic, el desenvolupament de polítiques d’ocupació i formació, i dotar a l’estat del benestar d’eines redistributives” com les mesures que haurien de ser les prioritàries en aquesta legislatura.

La diputada i portaveu de Ciutadans a la Comissió d’Afers Socials i Família del Parlament ha declarat que els acords assolits en el Ple de la Pobresa celebrat al Parlament demostren que “quan hi ha veritable voluntat política es pot arribar a amplis consensos i unir a la majoria de la societat catalana” i ha afegit que l’objectiu de Ciutadans és “aconseguir els consensos necessaris per aplicar polítiques que beneficiïn la societat”.

 

Volver a ACTUALIDAD