Actualitat

Arrimadas “Mentre el Govern defensa la desconnexió, C’s treballa per una Catalunya millor connectada dins d’Espanya i d’Europa”

by cscatalunya — 25 maig 2016 @ 13:52
Comparte

La líder de C’s a Catalunya i la portaveu del partit a la comissió de Territori, Marina Bravo, participen en la Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani

“Mentre el Govern defensa la desconnexió, C’s treballa per una Catalunya millor connectada dins d’Espanya i d’Europa”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, després de participar en la Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani convocada pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al Palau de Pedralbes de Barcelona. “La millor manera que el Corredor Mediterrani no tiri endavant és demanant la independència”, ha advertit a la Generalitat.

En una roda de premsa posterior a l’acte, Arrimadas ha reiterat el compromís de C’s des dels parlaments autonòmics i des del Congrés dels Diputats per “impulsar el Corredor Mediterrani com una infraestructura molt necessària no només per Catalunya, sinó pel conjunt d’Espanya” pel gran “retorn social i econòmic que té”. I ha destacat, en una trobada on hi han participat més de 100 col·lectius, que per tenir “una Espanya forta i unida” és necessari que hi hagi un govern d’Espanya que “que prioritzi aquestes infraestructures”perquè el fet que Espanya “pugui ser el pont d’Europa en termes ferroviaris és bo pel conjunt dels espanyols i no només per les comunitats afectades”.

Per això, ha demanat a la Generalitat i al govern d’Espanya “col·laboració i coordinació entre les diferents administracions” i que “prioritzin les inversions cap a les infraestructures que són més necessàries”.

Volver a ACTUALIDAD