Actualitat

Fernando de Páramo: “Per primera vegada un partit d’origen català pot ser decisiu i formar part d’un govern d’Espanya”

by cscatalunya — 25 maig 2016 @ 16:02
Comparte

El Secretari de Comunicació de C’s insta a Rajoy a acudir a debats durant la campanya del 26J perquè “són gratis i interessen als ciutadans”

“Per primera vegada un partit d’origen català pot ser decisiu i formar part d’un govern d’Espanya”. Així ho ha anunciat el Secretari de Comunicació de Ciudadanos (C’s), Fernando de Páramo, en declaracions als mitjans de comunicació després d’una trobada amb periodistes a la seu de C’s a Barcelona. I ha recordat que “el candidat de C’s a la presidència del Govern d’Espanya, Albert Rivera, és català; així com els tres portaveus del partit al Congrés dels Diputats: Juan Carlos Girauta, José Manuel Villegas i Toni Roldán”.
De Páramo ha assegurat que “C’s no anirà a Madrid per parlar de separatisme sinó per parlar dels problemes reals que preocupen a tots els catalans”. I ha posat com a exemple “la millora del sistema de finançament de les comunitats autònomes, el corredor del Mediterrani o els problemes socials que més preocupen als ciutadans”.
En relació als debats de candidats, el Secretari de Comunicació ha instat a Mariano Rajoy que “deixi d’amagar-se i que doni la cara i acudeixi als debats durant la campanya” perquè “són gratis i interessen als ciutadans”, cosa que “confirmen les audiències”.

Volver a ACTUALIDAD