Actualitat

Arrimadas: “Des de C’s hem presentat al Parlament una proposició de Llei perquè els llibres de text siguin gratuïts per a les famílies”

by cscatalunya — 26 maig 2016 @ 14:04
Comparte

• Aguado després de la reunió al Parlament: “Venim a aprendre de l'experiència del primer grup de C’s a les institucions i a coordinar-nos”

Barcelona, dijous 26 de maig del 2016.

“Des de C’s hem presentat al Parlament una proposició de Llei perquè els llibres de text siguin gratuïts per a les famílies, com en altres comunitats autònomes”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, després que el seu grup parlamentari hagi registrat una Proposició de Llei en aquest sentit. En roda de premsa al Parlament, ha explicat que aquesta iniciativa “forma part de la LEC i és una realitat en altres Comunitats Autònomes” i ha destacat que “garanteix la igualtat d’oportunitats, suposa un estalvi a les famílies i fa que els alumnes cuidin el material escolar”. “C’s segueix treballant per solucionar els problemes dels catalans i ha presentat una Llei sobre el dret d’accés als llibres de text mitjançant un sistema de préstec”, ha anunciat.

Després de reunir-se amb Ignacio Aguado i altres diputats de l’Assemblea de la Comunitat de Madrid al Parlament, Arrimadas ha assegurat que els problemes dels catalans “són els mateixos que els dels ciutadans d’altres comunitats autònomes, com la de Madrid” i ha explicat que en aquesta trobada “s’han coordinat i compartit iniciatives socials, econòmiques, en matèria de regeneració democràtica i sobre la pluralitat dels mitjans de comunicació”, tenint en compte les particularitats de cada comunitat.
Per la seva banda, Ignacio Aguado ha manifestat que després de la trobada “se’n porta moltes iniciatives del grup parlamentari a Catalunya per traslladar-les a la Comunitat de Madrid” com “mesures contra el maltractament a menors en l’àmbit escolar o per incentivar el lloguer social”, entre d’altres. I ha dit que “mentre altres partits parlen de desconnexió, C’s parla de connectar Espanya impulsant infraestructures com la del Corredor Mediterrani” i ha afegit que “mentre uns altres parlen de posar diners en ambaixades, C’s proposa invertir en R+D”.
El portaveu de C’s en l’Assemblea de la Comunitat de Madrid assegura que “C’s posa el focus en el que uneix a tots els espanyols i en valors com la igualtat, la solidaritat o la llibertat”. “En C’s treballem conjuntament i sempre posem al centre de les polítiques a les persones”, ha resolt.
(*) Adjuntem la Proposició de Llei de Ciutadans (C’s).

 

20160526- Propo. Llei C’s

Volver a ACTUALIDAD