Actualitat

Carrizosa: “Els pressupostos de JxSí són per a la independència i per acontentar a la CUP i no aconseguiran ni una cosa ni l’altra”

by cscatalunya — 31 maig 2016 @ 14:03
Comparte

El portaveu parlamentari de C’s reitera que C's ha presentat esmena a la totalitat i aposta per "uns comptes justos, realistes i que responguin als problemes dels catalans"

“Els pressupostos de JxSí són per a la independència i per acontentar a la CUP i no aconseguiran ni una cosa ni l’altra”. Així ho ha defensat el portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, en relació als pressupostos de la Generalitat pel 2016, que es debaten la propera setmana al ple del Parlament. A més, ha reiterat que C’s ja ha presentat esmena a la totalitat perquè “no són prou socials ni es corresponen amb la realitat de Catalunya” i ha afegit que, malgrat ser“els pressupostos de la independència i la desobediència”, no acontenten ni tan sols a la CUP.

“A C’s apostem per uns comptes justos, realistes i que responguin als problemes dels catalans”, ha assegurat Carrizosa en roda de premsa al Parlament. Així mateix, ha alertat que “mentre s’incrementa en més d’un 70% la partida destinada a Acció Exterior de la Generalitat, la de Salut només augmenta en un 3,8%”. 

Carlos Carrizosa ha destacat que la Generalitat “no té contemplat el pagament de l’extra de 2012 als funcionaris” pel que Catalunya “seguiria sent l’única Comunitat Autònoma que no ha solucionat aquest tema”. I ha lamentat que els comptes incrementen també la partida destinada a una suposada Hisenda Pública catalana, “que no reporta cap benefici directe als ciutadans”.

Volver a ACTUALIDAD